Thermo Épgép Kft. - Megbízhatóság • Innováció • Teljesítmény

img

Életképek

Élmények, amelyek összekovácsolnak.

Mi a Thermo Épgép Kft.-nél mindig csapatban gondolkodunk legyen szó munkáról, sportról vagy akár mókáról. A munkahelyen összekovácsolódott kollégák szívesen találkoznak akkor is ha nem az épületgépészetről, hanem valami egészen másról szólnak az események. Ebbe szeretnék most némi bepillantást engedni.

MART OKTÓBER FEST DUNAKESZI- 2017 október

Kiemelt partnerünk a Mart Kft idén is megtartotta hagyományőrző Oktoberfest nevű rendezvényét Dunakeszin, melyre cégünk is hivatalos volt. Eleget téve a meghívásnak a Thermo Épgép Kft - jó szokásához híven - ez évben is jelentős létszámmal képviseltette magát. Azon túl, hogy Meghívónk beszállítóinak kínálatát, újdonságait megtekintettük, jelentős mértékben hozzájárultunk ahhoz, hogy jobban fogyjon a csülök és a sör is. A jó hangulatról a fesztivál jellegéhez illő talpalávaló muzsika, valamint különböző versenyek és persze Mi magunk is gondoskodtunk.


CSALÁDI NAP- 2017 Június

Hagyományőrző családi napunkat ezúttal cégünk megalakulásunk 15 éves évfordulója tette még emlékezetesebbé. Ismételten a jól bevált soroksári Molnár szigetet választottuk otthont adó helyszínként, ahol az égiek is velünk voltak és reggeltől késő délutánig élvezhettük a jó időt. A családi napot vállalkozásunk alapítói nem kizárólag családos munkatársak összejövetelére találták ki, a nagybetűs CSALÁD a mi esetünkben a Thermo Épgép Kft 100 főhöz közelítő népes családját jelenti. Lehet valaki gyermekes, gyermek nélküli, családalapítás előtt álló, vagy akár egyedülálló mindenki a MI családunk tagja, valljuk ezt mindannyian, e szellemben jövünk össze évről évre.

Szokás szerint nem maradtak el a közös játékok, nevetések és persze a finom ízek sem.

Dinamikus növekedésünk már most felveti a kérdést, megfelelő méretű lesz nekünk jövőre is a Molnár- sziget , vagy már Margitsziget méretű, területben kell gondolkodnunk. :) Így vagy úgy egy biztos jövőre újra találkozunk.

GEBERIT GYÁRLÁTOGATÁS MARIBOR - 2017 április

A közösen együtt töltött szabadidős programok mellett, egyre több szakmai fórum, találkozó programjaihoz kapcsolódik társaságunk. Számos új terméket, technológiát ismerünk meg munkánkat végezve. Fontos számunkra, hogy kollégáink időben megismerhessék majd a mindennapi gyakorlaban jól alkalmazzák ezen ismereteket. Legutóbb a Mariborban székelő GEBERIT gyárát volt lehetőségünk meglátogatni. A gépész termelés irányítók és vezető szerelők, átfogó képet és számos új információt kaptak a Geberit termékekről a nagyon kedves vendéglátóktól. Természetesen a protokolláris programok mellett itt adódott idő a személyes kapcsolatok ápolására építésére. Köszönjük a lehetőséget, örömmel vettünk részt az eseményen!

MIKULÁS ÜNNEPSÉG BUDAPEST - 2016 december

Fontos számunkra, hogy kollégáinkon túl, figyelmet szenteljünk családjukra, gyermekeikre is. Már több éve hagyomány cégünknél, hogy mikuláscsomagokkal megajándékozzuk dolgozóink gyermekeit. Immáron második éve azt is sikerült megvalósítanunk, hogy személyesen a Mikulás adja át a gyermekeknek szánt ajándékokat. Így történt ez most is, gyermekek és szüleik nagy izgalommal várták a Mikulást. Megérkeztéig a gyerekek közösen készítettek számára rajzokat, amit egy-egy vers vagy ének kíséretében adtak át, megköszönve a hozott ajándékokat


SZÁZSZORSZÉP GYEREKOTTHON SZÁTOK - 2016 november

2016. november 3-án a Rege Gyermekvédő Liga tagjaival karöltve látogatást tettünk a Nógrád megyei Szátok településen lévő Százszorszép Gyermekotthonban ahol speciális szükségletű gyermekek és fiatal felnőttek otthont nyújtó teljes körű ellátása biztosított. Az itt dolgozó elhivatott pedagógusok, és gondozók napi munkájának segítése, és nem utolsósorban a gyermekek fejlődése érdekében nagy örömmel nyújtottuk át Melindának, az intézményigazgató asszonyának adományainkat. Vendéglátóink finom ebéddel, a gyermekek pedig vidám szeretetteljes műsorral köszönték meg látogatásunkat, mely mindannyiunkban mély nyomott hagyott.


CSALÁDI NAP- 2016 június

A Thermo Épgép Kft. családi napja egy több mint 10 éves múltra tekint vissza. Az akkor még céges építők napi összejövetel, lassan az idő múlásával és a többnyire egy korosztályú kollégák gyermekvállalási kedvével párhuzamosan alakult át, egy kedves, vidám családi nappá. Az idén június 6.-án megrendezésre került esemény igen színes és gazdag programokkal telt el. A helyszín a már jól bevált soroksári Molnár-sziget, Tündérkert szabadidő parkja volt, ahol mindenki megtalálhatta kedvére való időtöltést. A gyerekek örömére ugráló vár, arcfestés és animátoros foglalkozás élénkítették a nap eseményeit, a felnőttek pedig a foci, asztalitenisz és szabadtéri kondicionálók környezetében fújhatták ki a gőzt. A hagyomány elengedhetetlen része a bográcsolás és a hölgyek által otthon sütött édességek özöne.


GEBERIT- 2016 június

Nagy örömmel vettünk részt a GEBERIT Focikupán június 12.-én vasárnap. A Geberit Kft. rendezésében közel 20 partnercég csapata mérkőzött meg egymással a XI. kerületi Sport11 Sport- és Rendezvényközpontban. A mérkőzések közötti testmozgásról, és a kísérő családtagok aktív kikapcsolódásáról is gondoskodtak a szervezők, volt lehetőség asztalitenisz, tollaslabda játékokra - illetve a kisebbek szórakoztatására légvár és gyermekjátszótér is rendelkezésre állt. A hősiesen küzdő játékosok, ledolgozott energiáikat egy nagyon finom gulyással pótolhatták. Csapatunk is megmérettetett a tornán és a lazításban is jól érezték magukat.