Thermo Épgép Kft. - Megbízhatóság • Innováció • Teljesítmény

img

Életképek

Élmények, amelyek összekovácsolnak.

Mi a Thermo Épgép Kft.-nél mindig csapatban gondolkodunk legyen szó munkáról, sportról vagy akár mókáról. A munkahelyen összekovácsolódott kollégák szívesen találkoznak akkor is ha nem az épületgépészetről, hanem valami egészen másról szólnak az események. Ebbe szeretnék most némi bepillantást engedni.

MIKULÁS ÜNNEPSÉG BUDAPEST - 2016 december

Fontos számunkra, hogy kollégáinkon túl, figyelmet szenteljünk családjukra, gyermekeikre is. Már több éve hagyomány cégünknél, hogy mikuláscsomagokkal megajándékozzuk dolgozóink gyermekeit. Immáron második éve azt is sikerült megvalósítanunk, hogy személyesen a Mikulás adja át a gyermekeknek szánt ajándékokat. Így történt ez most is, gyermekek és szüleik nagy izgalommal várták a Mikulást. Megérkeztéig a gyerekek közösen készítettek számára rajzokat, amit egy-egy vers vagy ének kíséretében adtak át, megköszönve a hozott ajándékokat


SZÁZSZORSZÉP GYEREKOTTHON SZÁTOK - 2016 november

2016. november 3-án a Rege Gyermekvédő Liga tagjaival karöltve látogatást tettünk a Nógrád megyei Szátok településen lévő Százszorszép Gyermekotthonban ahol speciális szükségletű gyermekek és fiatal felnőttek otthont nyújtó teljes körű ellátása biztosított. Az itt dolgozó elhivatott pedagógusok, és gondozók napi munkájának segítése, és nem utolsósorban a gyermekek fejlődése érdekében nagy örömmel nyújtottuk át Melindának, az intézményigazgató asszonyának adományainkat. Vendéglátóink finom ebéddel, a gyermekek pedig vidám szeretetteljes műsorral köszönték meg látogatásunkat, mely mindannyiunkban mély nyomott hagyott.


CSALÁDI NAP- 2016 június

A Thermo Épgép Kft. családi napja egy több mint 10 éves múltra tekint vissza. Az akkor még céges építők napi összejövetel, lassan az idő múlásával és a többnyire egy korosztályú kollégák gyermekvállalási kedvével párhuzamosan alakult át, egy kedves, vidám családi nappá. Az idén június 6.-án megrendezésre került esemény igen színes és gazdag programokkal telt el. A helyszín a már jól bevált soroksári Molnár-sziget, Tündérkert szabadidő parkja volt, ahol mindenki megtalálhatta kedvére való időtöltést. A gyerekek örömére ugráló vár, arcfestés és animátoros foglalkozás élénkítették a nap eseményeit, a felnőttek pedig a foci, asztalitenisz és szabadtéri kondicionálók környezetében fújhatták ki a gőzt. A hagyomány elengedhetetlen része a bográcsolás és a hölgyek által otthon sütött édességek özöne.


GEBERIT- 2016 június

Nagy örömmel vettünk részt a GEBERIT Focikupán június 12.-én vasárnap. A Geberit Kft. rendezésében közel 20 partnercég csapata mérkőzött meg egymással a XI. kerületi Sport11 Sport- és Rendezvényközpontban. A mérkőzések közötti testmozgásról, és a kísérő családtagok aktív kikapcsolódásáról is gondoskodtak a szervezők, volt lehetőség asztalitenisz, tollaslabda játékokra - illetve a kisebbek szórakoztatására légvár és gyermekjátszótér is rendelkezésre állt. A hősiesen küzdő játékosok, ledolgozott energiáikat egy nagyon finom gulyással pótolhatták. Csapatunk is megmérettetett a tornán és a lazításban is jól érezték magukat.