Thermo Épgép Kft. - Megbízhatóság • Innováció • Teljesítmény

img

Követeléskezelés

Igen igen nem tévedés, jól látta Társaságunk követeléskezeléssel is foglalkozik, jó helyen jár.

Felmerülhet Önben a kérdés, miért foglalkozik egy építőipari cég követeléskezeléssel is, nos engedje meg, hogy pár mondatban magyarázatul szolgáljunk erre vonatkozóan, és meggyőzzük arról, hogy esetleges kinnlevőségproblémái megoldására Cégünk közreműködését vegye igénybe. 

Vállalkozásunk örömteli növekedésével egyidejűleg óhatatlanul belekerültünk az építőiparban oly jellemző tartozáshullámba, ennek következményeként a felénk való passzív pénzügyi magatartást tanúsító üzleti partnereink átmeneti likviditási nehézségeket okoztak gazdálkodó szervezetünknél. Kerestük a megfelelő megoldást kinnlevőségeink legeredményesebb, és leggyorsabb behajtására, de feleslegesen fizettünk ki több százezer forintot hatékonyságot nélkülöző jogi eljárások kapcsán illetékre, és ügyvédi munkadíjra, a pénzünkhöz nem jutottunk hozzá.

Sikerült házon belül olyan, követeléskezelés tekintettében több mint másfél évtizedes tapasztalattal bíró kollégákkal feltölteni személyi állományukat, akik hatékony módszerekkel érvényesítik saját, és Megbízási Szerződés keretein belül más vállalkozás követeléseit is. Tekintettel arra, hogy a behajtás mára már egy külön szakmává vált, a feladat speciális kvalitásokkal bíró, kitartó és határozott kollégákat igényel. Követeléskezelő munkatársaink ismerik a jellemzően az építőiparban de más területen is felmerülő problémákat.. A szakmai tapasztalat mellett rendelkeznek a 18./2010. (IV.29.) P.M. rendeletben előírt, „pénzügyi szolgáltatás közvetítői” hatósági vizsga sikeres letétét igazoló a P.SZ.Á.F. által kiadott bizonyítvánnyal.

Amennyiben az Ön vállalkozásának is vannak kinnlevőségei, azok behajtására sem ideje, sem erre szakosodott személyi állománya nincs, úgy bátran bízza ezt cégünkre, és kérje ajánlatunkat a kialakult problémája rövid ismertetésével.

 

„Tegyen próbára minket”

AJÁNLATKÉRÉS