Thermo Épgép Kft. - Megbízhatóság • Innováció • Teljesítmény

img

Minősítéseink

A Thermo Épgép Kft. célkitűzése és elhatározott szándéka, hogy építőipari fővállalkozás, kivitelezés, épületenergetikai szerelés területén működtesse és tudatosan fejlessze az ISO 9001:2008 (MSZ EN lSO 9001:2009) szabványra épülő minőségirányítási és az ezzel párhuzamosan megvalósuló lSO 14001:2004 (MSZ EN ISO 14001:2005) szabványra épülő környezetközpontú irányítási rendszerét.

Versenyképességünket kívánjuk erősíteni a belső vállalatirányítási rendszerünk működtetésével az emberi, technikai és technológiai erőforrások fejlesztésével. Szolgáltatásaink színvonalának folyamatos növelésével kívánjuk, partnereink teljes elégedettségét elérni.

Társaságunk elkötelezett a biztonság állandó javítására. A kockázatok menedzselése a baleset megelőzése kiemelt fontosságú számunkra. Közös erőfeszítéseket teszünk céljaink megvalósítása érdekében.

A környezet védelme, megóvása és tiszteletben tartása mind egyéni mind vállalati érdek. A szakterület amelyben tevékenykedünk szorosan kapcsolódik a környezettudatosság kialakításához. Elkötelezetten a saját környezetünkben is példát mutatunk. Társaságunk mind a munkaterület mind az iroda tekintetében szelektíven gyűjti és továbbítja a keletkezett hulladékot.

Telephelyünkön megoldottuk a szürke víz hasznosítást és a fűtés is biomassza termékkel tápláljuk amely egy erre alkalmas kazánnal párosul. Vállalatunk kiemelt feladatnak tekinti az alkalmazottak egészségének védelmét, a biztonságos munkavégzés körülményeinek megteremtését.

Elkötelezettségünket ez irányban a Munkahelyi Egészségvédelem és Biztonság Irányítási Rendszer BS OHSAS 18001:2007 (MSZ 28001:2008, MEBIR) tanúsításával is megerősítettük.

A Thermo Épgép Kft. által végzett kivitelezéseknél, egyre jelentősebb volument képvisel a megújuló energiaforrások alkalmazása. A környezetünkben egyre nagyobb hangsúlyt kapó, tudatos energiahatékonyság, energiabiztonság arra ösztönözte társaságunkat, hogy a saját működési területén is energiamenedzsment rendszert alakítson ki, amelyet az ISO 50001:2011 (MSZ EN ISO 50001:2012) szerint sikeresen tanúsított.

Társaságunk 2016-ban megszerezte a NEMZETI BIZTONSÁGI FELÜGYELET telephely,
rendszerüzemeltetés és adatkezelés engedélyét a nemzeti „Szigorúan titkos!”, NATO „Bizalmas!”
és EU” Bizalmas!” minősítési szintig.