Thermo Épgép Kft. - Megbízhatóság • Innováció • Teljesítmény

Szerviz

GÉPÉSZETI KARBANTARTÁS

Társaságunk egyik meghatározó tevékenységévé vált az épületgépész javítások, karbantartások és üzemeltetési feladatok, önálló SZERVIZ rendszerén keresztül való ellátása.

Napjainkban egyre fontosabb a tüzelőberendezések, kazánházi készülékek, hő központok, klímaberendezések és szellőztető rendszerek legalább minimális szintű időközi karbantartása és ápolása. Az új készülékek garanciális kötelezettségén felül a szakszerű karbantartás nem csak gazdaságos, zavarmentes működést biztosít, hanem optimális hatékonyságot is.

Szervizünk átalánydíjas szerződés keretén belül vállalja, hogy évi egy-négy alkalommal megjelenik és elvégzi az ajánlatban szereplő berendezések karbantartási munkálatait, és a rendszeren a szükséges mennyiségi szabályzásokat. A karbantartási tevékenység a Megrendelővel előre egyeztetett időpontban történik.

A rendszeres karbantartás tapasztalataink szerint 80%-kal megnöveli a berendezések élettartamát és több mint 70%-kal (!) csökkenti a javítás díjköltségeit. Nagymértékben nő az üzembiztonság – és az ügyeleti szolgáltatásban résztvevő szakemberek rendelkezésre állása miatt – jelentősen csökken a kényszerű üzemszünet időtartama.

A karbantartás folyamán elvégzett beállítási és beszabályozási tevékenység optimalizálja a készülékek üzemét. A karbantartást végző szakemberek kiértékelik az üzemelési tapasztalatokat. Minden esetben felhívják az üzemeltető figyelmét a berendezések rendellenességeire, a várható meghibásodásokra, és a minél gazdaságosabb üzemeltetés lehetőségére. A gyári paraméterek ellenőrzését, beállítását, a karbantartás folyamán végezzük el.

Várjuk meglévő és új partnereink jelentkezését akár egyszeri javítás, felügyelő karbantartás és komplett épületgépész üzemeltetés feladatok ellátásával kapcsolatban.Megrendelő partnereink a teljesség igénye nélkül…
logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo