Thermo Épgép Kft. - Megbízhatóság • Innováció • Teljesítmény

img

Társadalmi szerepvállalás

img

Társaságunk fontosnak tartja és elkötelezett a társadalmi felelősségvállalás területén. A törvényes kötelezettségeinken túl lépéseket teszünk a minket körülvevő társadalom életszínvonalának javítására, jobbá tételére. Alkalmazunk fogyatékkal élő munkatársat és kiemelten támogatjuk a Lovas Terápia a Fogyatékkal Élőkért Egyesületet. Megnyugtató számunkra, hogy segíthetünk másokon és ezzel együtt az egyensúlyt erősítjük a változó világunkban.


A Thermo Épgép Kft. hisz abban, hogy az egészség védelme fontos szerepet tölt be társadalmunkban. A rendszeres sport erőssé, kitartóvá teszi az embert, javítja a jó közérzetet és nem utolsósorban a teljesítő képességünket is növeli. Ezért példát kell mutatnunk mind a saját környezetünkbe mind az élsport lehetőségeinkhez mért támogatásával.NÍVÓDÍJ 2014 CERTIFICATE img

A személyes elköteleződés mellett nagyon fontos az ezen a területen tevékenykedő szervezetek támogatása. Az összefogás a szervezett keretek között történő segítségnyújtás hatékonysága, minden esetben nagyobb eredményeket produkál. Társaságunk e-gondolatokat követve Partnerségi megállapodást kötött a Rege Gyermekvédő Ligával az Almásy ÖkoMajor - Társadalmi inklúziót támogató, multifunkcionális élménypark fogyatékos és ép gyermekek számára” elnevezésű projekt megvalósításának támogatására.