Thermo Épgép Kft. - Megbízhatóság • Innováció • Teljesítmény

img

Életképek

Élmények, amelyek összekovácsolnak.

Mi a Thermo Épgép Kft.-nél mindig csapatban gondolkodunk legyen szó munkáról, sportról vagy akár mókáról. A munkahelyen összekovácsolódott kollégák szívesen találkoznak akkor is ha nem az épületgépészetről, hanem valami egészen másról szólnak az események. Ebbe szeretnék most némi bepillantást engedni.

SPARTAN - 2019 május

Joe DeSena, a világszínvonalú atléta által Vermont sziklás hegyei között létrehozott Spartan mára egy életmóddá vált! Bátorság. Kitartás. Szenvedély. Egy Spartan nem puhány! A Spartan legyőzi az akadályokat! És igen, egy Spartan burpee-zik!

A Spartan Race egyszerre sport, közösség, életfilozófia, egy edzés- és táplálkozási program, amiket napi tippek, podcast, könyvek sora, gyerekprogramok, külön felszerelések, médiacsatorna, egy NBC sportprogram, egy digitális magazin, és végül, de nem utolsó sorban egy időre menő akadályverseny is a része!

A Reebok Spartan Race egy világszerte terjedő, innovatív akadályverseny. Már több, mint 130 versenyt tartunk évente. A három fő típus a megteendő távolságban, a leküzdendő akadályok számában és a kihívási színt alapján nehezedik. Kollégáink a Spartan SPRINT 5+km/20+akadály), névvel fémjelzett erőpróbán vettek részt. A távokat jellegzetes akadályok nehezítik: sár, szögesdrót, falak, tűz és kötelek, stb. Gratulálunk, és egyben büszkék vagyunk a teljesítményre!


RÖFIDÖFI- 2019 március

Március első szombatjának reggelén felkerekedtünk és elindultunk a Nógrád megyei Apc községben lévő Molnár Tanyára ahová csapatépítő disznóvágást szerveztünk. A „röfidöfit” előző este vendéglátóink elvégezték, így a véres eseménynek – sokak bánatára már nem lehettünk szemtanúi. Érkezésünk után elfogyasztottuk az update-nek nem nevezhető reggelit, (csak Norbi ne lássa) majd csapatsport kategóriában megkezdődött a kolbásztöltő, a birkapörkölt főző és a fánksütő olimpia. Aki nem kívánt ebben részt venni, az felderíthette a környéket, elsétálhatott a horgásztóig, vagy akinek erre sem volt kedve az csak egyszerűen ismerkedhetett a tanyasi élet szépségeivel.

Miután minden elkészült, adtunk a koleszterinszintünknek és nekiláttunk a gasztronómiai élvezeteknek (is) a vidámság és jókedv ezúttal sem hiányzott, mindenki ki-ki vérmérséklete szerint fogyaszthatott alkohol tartalmú vagy azt nélkülöző italokat. Ebéd után ünnepélyes eredményhirdetés keretein belül vezetőségünk kihirdette a kategória győzteseket.

Bizonyosan állíthatjuk, hogy éhen és szomjan senki nem maradt, sőt a feldolgozott, de el nem fogyasztott finomságokat vendéglátóink becsomagolták annak érdekében, hogy a disznólkodást családtagjainkkal együtt otthon is folytathassuk.

Az idő rendkívül kegyes volt hozzánk, talán az első olyan tavaszi nap mikor nem kellett nagykabátot húzni a szabadban. Már ottlétünkkor is, de hazatértünk után egyértelműen megfogalmazódott bennünk, ........................” jövőre folyt köv”


KRAZY 5K - 2018 június

Ép testben ép lélek – tartja a mondás. Ennek szellemében vettünk részt 20 fős kis csapatunkkal egy európai futó akadályversenyen Dunakeszin. Kúsztunk, másztunk, lecsúsztunk, az adott akadálynak megfelelően, a céges logónkkal ellátott egyenpólóval is hirdetve összetartozásunkat. Felejthetetlen élmény volt versenyzőinknek és népes szurkolótáborunknak egyaránt, ahogy a 10 felfújható akadályt leküzdve az 5 km hosszú futópálya nyújtotta kihívást teljesítettük.


VEZETŐI TRÉNING - 2018 November

Fontosnak tartjuk kollégáink szakmai fejlődését, ezért rendszeresen szervezünk különböző fejlesztő tréningeket. Novemberben ezúttal vezető munkatársaink vettek részt személyiségfejlesztő tréningen. Az egész napos foglalkozáson játékos feladatokon keresztül ismerhettük meg saját és egymás kommunikációs szokásait. A lovak rendkívül érzékenyen reagálnak az ember viselkedésére, egyfajta tükröt tartva az ember elé, ezért kiválóan alkalmasak az önismereti megfigyelésekre és a konfliktusok kezelésére egyaránt. A játékban lovak segítségével figyeltük meg saját és egymás kommunikációs szokásait, amelynek tanulságait a nap végén közösen elkészített vacsora mellett beszéltünk meg. Az egész napos tréning kiváló alkalom volt a csapatépítésre, és a lovaknak köszönhetően a kihívások mellett örömteli órákat is szerezhettek a kollégák.


MART OKTÓBER FEST DUNAKESZI- 2017 október

Kiemelt partnerünk a Mart Kft idén is megtartotta hagyományőrző Oktoberfest nevű rendezvényét Dunakeszin, melyre cégünk is hivatalos volt. Eleget téve a meghívásnak a Thermo Épgép Kft - jó szokásához híven - ez évben is jelentős létszámmal képviseltette magát. Azon túl, hogy Meghívónk beszállítóinak kínálatát, újdonságait megtekintettük, jelentős mértékben hozzájárultunk ahhoz, hogy jobban fogyjon a csülök és a sör is. A jó hangulatról a fesztivál jellegéhez illő talpalávaló muzsika, valamint különböző versenyek és persze Mi magunk is gondoskodtunk.


CSALÁDI NAP- 2017 Június

Hagyományőrző családi napunkat ezúttal cégünk megalakulásunk 15 éves évfordulója tette még emlékezetesebbé. Ismételten a jól bevált soroksári Molnár szigetet választottuk otthont adó helyszínként, ahol az égiek is velünk voltak és reggeltől késő délutánig élvezhettük a jó időt. A családi napot vállalkozásunk alapítói nem kizárólag családos munkatársak összejövetelére találták ki, a nagybetűs CSALÁD a mi esetünkben a Thermo Épgép Kft 100 főhöz közelítő népes családját jelenti. Lehet valaki gyermekes, gyermek nélküli, családalapítás előtt álló, vagy akár egyedülálló mindenki a MI családunk tagja, valljuk ezt mindannyian, e szellemben jövünk össze évről évre.

Szokás szerint nem maradtak el a közös játékok, nevetések és persze a finom ízek sem.

Dinamikus növekedésünk már most felveti a kérdést, megfelelő méretű lesz nekünk jövőre is a Molnár- sziget , vagy már Margitsziget méretű, területben kell gondolkodnunk. :) Így vagy úgy egy biztos jövőre újra találkozunk.

GEBERIT GYÁRLÁTOGATÁS MARIBOR - 2017 április

A közösen együtt töltött szabadidős programok mellett, egyre több szakmai fórum, találkozó programjaihoz kapcsolódik társaságunk. Számos új terméket, technológiát ismerünk meg munkánkat végezve. Fontos számunkra, hogy kollégáink időben megismerhessék majd a mindennapi gyakorlaban jól alkalmazzák ezen ismereteket. Legutóbb a Mariborban székelő GEBERIT gyárát volt lehetőségünk meglátogatni. A gépész termelés irányítók és vezető szerelők, átfogó képet és számos új információt kaptak a Geberit termékekről a nagyon kedves vendéglátóktól. Természetesen a protokolláris programok mellett itt adódott idő a személyes kapcsolatok ápolására építésére. Köszönjük a lehetőséget, örömmel vettünk részt az eseményen!

MIKULÁS ÜNNEPSÉG BUDAPEST - 2016 december

Fontos számunkra, hogy kollégáinkon túl, figyelmet szenteljünk családjukra, gyermekeikre is. Már több éve hagyomány cégünknél, hogy mikuláscsomagokkal megajándékozzuk dolgozóink gyermekeit. Immáron második éve azt is sikerült megvalósítanunk, hogy személyesen a Mikulás adja át a gyermekeknek szánt ajándékokat. Így történt ez most is, gyermekek és szüleik nagy izgalommal várták a Mikulást. Megérkeztéig a gyerekek közösen készítettek számára rajzokat, amit egy-egy vers vagy ének kíséretében adtak át, megköszönve a hozott ajándékokat


SZÁZSZORSZÉP GYEREKOTTHON SZÁTOK - 2016 november

2016. november 3-án a Rege Gyermekvédő Liga tagjaival karöltve látogatást tettünk a Nógrád megyei Szátok településen lévő Százszorszép Gyermekotthonban ahol speciális szükségletű gyermekek és fiatal felnőttek otthont nyújtó teljes körű ellátása biztosított. Az itt dolgozó elhivatott pedagógusok, és gondozók napi munkájának segítése, és nem utolsósorban a gyermekek fejlődése érdekében nagy örömmel nyújtottuk át Melindának, az intézményigazgató asszonyának adományainkat. Vendéglátóink finom ebéddel, a gyermekek pedig vidám szeretetteljes műsorral köszönték meg látogatásunkat, mely mindannyiunkban mély nyomott hagyott.


CSALÁDI NAP- 2016 június

A Thermo Épgép Kft. családi napja egy több mint 10 éves múltra tekint vissza. Az akkor még céges építők napi összejövetel, lassan az idő múlásával és a többnyire egy korosztályú kollégák gyermekvállalási kedvével párhuzamosan alakult át, egy kedves, vidám családi nappá. Az idén június 6.-án megrendezésre került esemény igen színes és gazdag programokkal telt el. A helyszín a már jól bevált soroksári Molnár-sziget, Tündérkert szabadidő parkja volt, ahol mindenki megtalálhatta kedvére való időtöltést. A gyerekek örömére ugráló vár, arcfestés és animátoros foglalkozás élénkítették a nap eseményeit, a felnőttek pedig a foci, asztalitenisz és szabadtéri kondicionálók környezetében fújhatták ki a gőzt. A hagyomány elengedhetetlen része a bográcsolás és a hölgyek által otthon sütött édességek özöne.


GEBERIT- 2016 június

Nagy örömmel vettünk részt a GEBERIT Focikupán június 12.-én vasárnap. A Geberit Kft. rendezésében közel 20 partnercég csapata mérkőzött meg egymással a XI. kerületi Sport11 Sport- és Rendezvényközpontban. A mérkőzések közötti testmozgásról, és a kísérő családtagok aktív kikapcsolódásáról is gondoskodtak a szervezők, volt lehetőség asztalitenisz, tollaslabda játékokra - illetve a kisebbek szórakoztatására légvár és gyermekjátszótér is rendelkezésre állt. A hősiesen küzdő játékosok, ledolgozott energiáikat egy nagyon finom gulyással pótolhatták. Csapatunk is megmérettetett a tornán és a lazításban is jól érezték magukat.